TAB DIG 24/7

TAB DIG 24/7

Super Quick slankeplastret sætter turbo på din forbrænding af fedt, så du taber dig, både når du træner, og når du sover eller ser TV.

Prøv Super Quick i 14 dage
for kun 29,50 kr.
Værdi 279 kr

Du bliver slank,
frisk og glad

Mangel på stoffet jod er skyld i at mange ikke kan tabe sig.

Super Quick indeholder ekstrakt fra tangplanten kelp, der er rig på jod, og det er nok til at sætte gang i vægttabet. Plastret indeholder desuden Amazon-energistoffet Guarana, så du får masser af energi, når du er på kur.

  • Øger fedtforbrændingen

  • Giver ny energi

  • Let at bruge

JA TAK. Jeg vil gerne kick-starte mit vægttab med en velkomstpakke med Super Quick (14 stk. slankeplastre) for kun 29,50 kr. + porto og eksp. 49 kr. Med velkomstpakken følger et abonnement (28 stk. slankeplastre), det koster 348,75 kr. incl. porto og eksp. hver 6. uge. Jeg har 14 dages fortrydelsesret og kan frit opsige abonnementet.
Jeg er minimum 18 år har læst og accepterer medlemsbetingelserne .
Tabte mig og fik mod på livet
Lægen sagde OK
Plaster bedre end piller

“Jeg har i 10 år lidt af en ubehagelig og uhelbredelig sygdom, der tapper mig for energi og gør det svært for mig at bevæge mig. Derfor tager jeg let på, og min vægt var kommet alt for langt op,“ fortæller Emma, 27. “For et halvt år siden startede jeg med at bruge Super Quick slankeplastret, og allerede efter et par dage, kunne jeg mærke forskel. Jeg fik masser af energi og lyst til at bevæge mig. Jeg holdt op med at trøstespise, og nu har jeg tabt mig og er blevet et nyt og glad menneske.“

“Jeg har taget 10 kilo på efter at jeg sidste efterår var alvorligt syg, og jeg har ikke kunnet få gang i stofskiftet og komme ned i vægt. Da jeg læste om Quick-plastret, syntes jeg, at det lød lovende. Jeg købte en pakke, men tog den med til min læge, for at vise ham den, inden jeg begyndte. Han sagde OK for brugen, og efter første uge har jeg nu tabt 2 kilo,“ siger Inge M. 55.

Det er langt nemmere for kroppen at optage de aktive stoffer fra et plaster end gennem en pille, som først skal igennem fordøjelsessystemet, hvor en del af indholdet nedbrydes. Undersøgelser fra Dublins Universitet viser, at op til 95% flere aktive stoffer optages i organismen fra et plaster i forhold til en pille, så der kan bruges meget mindre mængder for at opnå samme eller bedre resultater.
Plastre er også lettere at bruge – du sætter et nyt på kroppen inden du går i seng og tager det af igen under bruseren om morgenen.

Se vores andre produkter